Fotos lånt fra artikel hos Fyens Stiftidende

Med erfaring fra vinproduktion, import og markedsføring er W. & S. Direct DK’s rådgivende konsulent inden for blandt andet markedsanalyser, konkret produktudformning, forretningsmodeller samt markedsføring og salg.

Vi har gennem en årrække oparbejdet en bred erfaring om branchen, og det er den viden vi trækker på i arbejdet med at analysere vores kunders behov, og rådgive dem til den bedste forretningsmodel.

Vores rådgivning er baseret på arbejdserfaring og ophold i USA, Australien, New Zealand, Frankrig, Italien, Spanien og Tyskland.

Med afsæt i den viden man opnår ved at være tilstede i landet, kan vi rådgive på et topniveau der er værdiskabende og samtidig tager konkret afsæt i forståelse for både de udenlandske producenter og jeres virksomhed.

Mange års arbejde på de nordiske markeder sikrer, at vi som rådgivende samarbejdspartner kan levere den nødvendige ekspertise indenfor de regelsæt der gør sig gældende på monopolmarkederne. Såvel de Nordiske monopolmarkeder som det Canadiske.

Med W. & S. Direct DK som rådgiver får I en dedikeret virksomhed, der har et kundekartotek med et ben i både import verdenen samt i producent verdenen; alle med længerevarende samarbejder og tætte relationer til de lande/markeder som ønskes fokus på. Netop derigennem sikres den bedste og mest relevante rådgivning og forståelse for den enkelte virksomheds udvikling og potentiale.